jueves, 14 de junio de 2012

Una de llibres

Bon ditardanit!

Avui us volia comentar un parell de trilogies que he llegit últimament, "La saga del Vatídico" de Robin Hoob i "Els jocs de la fam" de Suzanne Collins.

Encara que siguin llibres amb unes histories bastant diferents tenen moltes coses en comú. La més evident és que ambdues histories estan centrades en un sol personatge que és part important de la historia i que es creu actor principal quan l'únic que fa es representar un paper que un altre li ha estat manant de manera més o menys encoberta.



Un altre aspecte en comú és que són bastant més bons els dos primers llibres que l'últim on la historia se l'hi en va de les mans de les escriptores. Tot hi això és recomanable acabar les histories.

Per destacar alguna cosa individual de cada llibre seria les desgracies que li arriben a passar al pobre protagonista dels Vatídico i el que em van arribar a enganxar els dos primers llibres del Joc de la Fam, al nivell de mai saber quan tancar el llibre i tenir ansies per tornar-lo a obrir. Al nivell del que em va enganxar "El juego de Ender".

En resum que són dos trilogies totalment recomanables i que asseguren varies hores d'entreteniment. Ara estic llegint "La sombra de Ender", però desprès no se por on seguir, alguna idea?

No hay comentarios:

Publicar un comentario