martes, 2 de octubre de 2012

Una de braves

- ¡¡Camarero!!
- ¡¡Qué??
- ¡¡Una de bravas!!
- ¿¿Una de bravas??

- Braaaavas, bravas conmigo, digo braaaavaaas, bravas conmigo...

Un cop superat el trauma d'aquest inici de post i a petició Let's Rock!! us introduiré una mica al món de les braves.

Primer de tot no confondre les Patates Braves amb les Patates amb Allioli! La patata brava pot portar allioli, però no només allioli. Ha de tenir un punt de picant i un toc de color vermell, sembla una tonteria però es molt important aquest detall!


Un cop deixat això clar, hi han dos elements claus: la patata i la salsa. Hi han moltes braves que tenen una salsa més que acceptable però que la patata no acompanya. La patata ha d'estar un punt torradeta per fora i suau per dins, que se't desfaci a la boca. Si la patata esta molt torrada no acaba d'entrar amb sintonia amb la salsa.


La salsa ha de tenir un punt de picant, si esta massa picant no et deixa gaudir de la resta del menjar, en canvi si no es picant deixa de tenir la gracia de ser unes braves. A mi particularment m'agrada la idea d'unes braves amb allioli i un punt de pebre vermell. A casa a vegades fem una salsa amb tomàquet, picada i bitxo, que esta BONÍSSIMA! Jo no sé fer-la així que no puc explicar com es fa ;)

De les més bones que he provat han estat les del Tomas


Per acabar, comentar que el millor acompanyant per unes braves SEMPRE és una bona gerra de birra.


Cuideu-vos i SALUT


1 comentario: