martes, 29 de abril de 2014

Porra PO NBA

Bon dia!

He estat pensant i crec que per aquí és la manera més fàcil d'anar actualitzant i mostrant els resultats de la porra. Ara farem un petit resum de com van les series.

Est:

Atlanta Hawks - Indiana Pacers (3-2)

Només quatre valents van apostar per Atlanta i poden encertar una de les més grans sorpreses d'aquests últims anys.

Charlotte Bobcats - Miami Heat (0-4)

Només un valent va apostar per Bobcats i s'ha demostrat què estava bastant equivocat. Hi ha 10 participants amb Miami en 4 i aquests són els primers líders.

Brooklyn Nets - Toronto Raptors (2-2)

Un valent va apostar pels Raptors tot i tenir avantatge de camp. Una de les eliminatories més imprevisibles en aquest moment

Washington Wizards - ChicagoBulls (3-1)

Hi ha 5 apostes per Wizards i 17 per Bulls, els Wizards tenen l'eliminatòria molt ben encarrilada desprès de robar dos partits a Chicago, segons les nostres prediccions una gran sorpresa.

Oest

Dallas Mavericks - San Antonio Spurs (2-2)

Una altre de les eliminatories que més ens esta sorprenent on Spurs arribava amb el millor record de la lliga i Dallas és va classificar a l'última setmana de lliga regular. Només un valent va amb Dallas.

Memphis Grizzlies - Oklahoma City Thunder (2-2)

Una eliminatòria que s'està demostrant ser tan dura com és veien els pronòstics, encara que només dos participants van amb Memphis. Els 'ossets' estan posant a prova a l'MVP Durant.

Golden State Warriors - Los Angeles Clippers (2-2)

Eliminatòria imprevisible què és pot veure afectada pels comentaris racistes de l'owner dels Clippers. Hi ha 7 apostes per Warriors i 15 per Clippers, encara esta tot a l'aire.

Portland Trail Blazzers - Houston Rockets (3-1)

L'eliminatòria amb pronòstics més igualats, 9 per Portland i 13 per Houston. Sembla que la 'barba maldita' no funciona bé als PO i Lamarcus Aldridge s'esta coronant com el millor jugador d'aquests PO.

I aquí la classificació provisional:

sergi torres 7
Daviliyo 7
Sergi Domingo 7
Guillem 7
guillermo 7
POL 7
ivaN 7
Palomero 7
Roger7 7
edu 7
Marc Bach 4
Sergio Pareja García 4
Marc 4
Xavi Marin 4
Jordi Bach 4
Willy 4
Pau Domingo 4
antoni lazaro 4
Barretina 4
Dabigtickett 4
JosepPinto 4
kikee 0

Molta sort a tots!




No hay comentarios:

Publicar un comentario