domingo, 5 de febrero de 2012

SuperBowl!

Bon ditardanit!

Avui és dia de Super Bowl! A partir de mitjanit començara l'espectacle més gran i més vist del planeta. A Indianapolis s'enfrontaran els Patriots de Nova Anglaterra i el Giants de Nova York. Un partit que servira per rememorar la fantàstica Super Bowl de la temporada im-perfecte, on els invictes Patriots van caure davant els Giants gracies al "TouchDown or Nothing" d'Eli Manning.



Aquest any els Patriots arriben lleugerament com a favorits i amb moltes ganes de venjança, serà un duel trepidant on ningun dels dos atacs ha de deixar respirar la defensa rival per a poder mantenir el ritme anotador del rival, crec que serà un partit de molta anotació. Ara farem un petit repas als dos equips per a mostrar el que poden ser les claus del partit.

QuarterBack

Patriots: Brady


El QuarterBack del Patriots no només pot ser considerat el millor QB del moment si no que molts el consideren el millor de la historia, tal i com ho demostren els seus tres anells i les dues nominacions a MVP de la gran final. Serà la seva sisena SuperBowl així que podem afirmar que farà un gran partit i pot ser una de les claus del partit.

Giants: Eli Manning


El petit dels Manning ha viscut sempre a l'ombra del seu germà gran, el gran Peyton, no és pot considerar un dels QB elit de la lliga, però hi esta molt a prop. És un jugador molt irregular però aquesta temporada ha demostrat que pot ser un dels grans de la lliga amb 4,933 iardes de passe i els 29 TD. Aquesta serà la seva segona aparició en el gran partit.

WideReceivers i Tight Ends

Patriots


És la part més forta de l'equip, té molts jugadors capaços de rebre la pilota a qualsevol posició del camp: en curt, en llarg, al mig o al lateral. La clau serà si Gronkowski, el millor TE de la lliga, esta recuperat de l'esquinç que es va fes fa dues setmanes. La sorpresa del partit pot ser l'aparició de Ochocinco, sí heu llegit bé, és va canviar el nom, porta tota la temporada desapercebut, però va arribar a aquest equip per guanyar un anell i quin millor partit per aparèixer que avui?

Giants


Aquí pot estar la clau del partit, els Giants tenen dos receptors especialistes en guanyar iardes després de la recepció com Victor Cruz i Hakeem Nicks. I el punt més fluix dels Patriots és la seva secundaria. Avui aquests dos es poden inflar a fer iardes.

RunningBacks

Patriots


És la unitat més fluixa de l'atac, no tenen cap jugador capaç d'estar percutin tot el partit. Ha de ser clau que funcioni una mica per a que les jugades d'engany de Brady siguin creïbles i obliguin a dubtar la defensa rival.

Giants


Tenen dos magnífics corredors com són Jacobs i Bradshaw. Són capaços de destroçar la línia defensiva rival i fer varies iardes desprès del primer contacte. Si aconsegueixen establir un joc de carrera constant, tindran la victòria més aprop.

Defensa

Patriots


Aquí ha d'estar una de les claus del partit, la secundaria dels Patriots ha estat un desastre tota la temporada deixant receptors sols i fallant molts placatges. El que ha de fer és intentar pressionar a Manning per a que no tingui temps de trobar receptors i comenci a cometre errors.

Giants


La línia defensiva dels Giants és la millor de tot la lliga, els seus quatre jugadors són capaços de pressionar el QB rival i aturar la defensa. Si aconsegueixen pressionar i deixar que la resta de defensa pugui marcar els receptors rivals i que no completin passes, tindran mig partit a la butxaca.

Pronostic

Crec que guanyar els Giants per una diferencia d'uns 10 punts, no crec que l'atac dels Patriots pugui mantenir el ritme anotador que permetra la seva defensa. Aquí el problema es que em fa molta por pronosticar en contra de la dupla Brady-Belichik.

No hay comentarios:

Publicar un comentario