domingo, 18 de diciembre de 2011

Hello!

Hola tothom!

Avui ha arribat el dia que tothom estava esperant, definitivament m'he decidit a crear-me un bloc!

He escollit aquest nom per ... perquè m'ha donat la gana ;) Em van fer molta gracia les propostes que vaig rebre via Facebook, hi va haver una en especial que em va donar la idea per al nom definitiu, una aportació del gran Colon, Gracies!

Per començar m'agradaria dedicar aquesta primera entrada en fer un petit resum del que ha donat de si aquest gran diumenge.

El mati s'aixecava molt fred i massa aviat, però tenia la cita ineludible de cada any sobre aquestes dates, la 'Buff Epic Run', una cursa per Montjuïc on el córrer es el menys important. Com cada any es va decidir per una disfressa bastant improvisada, però que ha acabat donant l'efecte desitjat de fer el 'cabra' durant la cursa. Només dir que ens ha fet un dia genial i que només s'ha passat fred en algun moment puntual, especialment en els trams aquàtics on no se qui s'ha dedicat a mullar a la resta de gent ;).
Aquí una foto de les pintes que portàvem, a veure qui endevina de que anàvem.



Després de la cursa s'havia sigut molt previsor i s'havia gravat el partit de la final del Mundial de Clubs. S'ha intentat arribar a casa sense saber el resultat del partit, però el 'gran' speaker ens ha dit el resultat només arribar a meta (indeseable!). Al menys ha valgut la pena veure la repetició del partit, quin partit! quin domini!
Aquí un parell de conclusions després del partit:
1- Actualment no hi ha cap equip que en un partit de màxim nivell pugui competir amb aquest Barça
2- Es igual que tingui moltes baixes a la davantera, que l'equip juga amb 3 defenses i amb el millor migcamp del món, adjuntar al mig Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc i Thiago és pot dir què és el millor mig camp de la historia.
3- Es pot dir que jugar amb 3 defenses és molt perillós per les contres del rival, però si aquests tres son uns tal Pique, Puyol i Abidal, ajudats per un immens Busquets i un espectacular Valdes, els atacants rivals no hi tenen gaire a dir.
4- El Madrid pot ser campió d'hivern, però el Barça ha guanyat 5!!! títols el 2011, que sumats als 6 del 2009 i als 2 del 2010, sumen 13!!! ens 3 anys.
5- És pot dir que Neymar dona una imatge semblant a la de CR7, però ha demostrat què és molt més gran que ell en l'aspecte humà, ha demostrat una humilitat que no m'esperava i que li dona mil voltes a CR7
6- Encara que tindria que ser l'habitual, he de felicitar l'actitud de l'equip brasiler, ha sabut admetre la superioritat de l'equip blaugrana i no s'ha dedicat a buscar excuses ni ha donar trompades al final del partit. No com un equip que presumeix de 'señorio'.



Ale, per ser la primera entrada ha estat bastant complerta: anècdota personal, alabances al Barça i alguna punyalada al Madrid.

Salut a tothom!

2 comentarios: