martes, 20 de diciembre de 2011

Una de series

Bon ditardanit a tots, avui aprofitant que ahir vaig acabar la sisena temporada de Dexter us volia comentar algunes de les series que segueixo i demanar recomanacions d'alguna serie nova.

DEXTER
Començarem per la que es per mi una de les imprescindibles. La series tracta sobre un forense expert en sang que treballa al departament d'homicidis de la policia de Miami i alhora es un assassí en serie que es dedica a fer 'desaparèixer' aquells criminals que han aconseguit eludir la llei o que encara no han sigut atrapats.

Cada temporada segueix una tendència molt clara, els tres-cuatre primers capítols són per anar encenent motors, presenten varies trames que podrien ser el fil conductor de la temporada. Els següents et van aclarint i aprofundint la trama principal i acaben amb un gran final en els últims capítols en els quals no pots evitar tenir ansies de veure el següent capítol. Els finals de temporada acostumen a ser trepidants i acabats bastant bé, aquí s'ha de destacar el final de la quarta temporada, és simplement GENIAL

The Big Bang Theory
Una altre gran serie, que tracta de la convivència de dos físics molt freaks i la nova veïna aspirant a actriu, no fa falta dir que són totalment antagònics.

Els actors secundaris també tenen el seu punt de gracia i tot aixó fa que es generin certes situacions realment còmiques. Cada temporada sembla millor que l'anterior i cada capítol son riures assegurats. Imprescindible

How I Met Your Mother
Seria que explica les aventures i desventures d'un grup de joves de Manhattan. Cal destacar el personatge de Barney Stinson i les seves tàctiques per lligar, genials!
Les primeres temporades eren més entretingudes i no avançaven gaire en la trama sinó que es posaven en situacions surrealistes i eren capítols gairebé auto-conclusius. En les últimes temporades avancen molt més amb la trama però ha perdut una mica la guspira que tenien al inici.

Terra Nova
Serie nova d'aquesta temporada que tracta d'una colonia a la terra però a l'epoca dels dinosaures. En un futur llunyà el planeta terra esta arribant al limit de la seva vida i troben una esquerda espai-temporal on viatjar al passat. El director es un tal Spielberg i té un dels pressupostos més grans, de moment la serie es entretinguda però no és res de l'altre món, s'ha d'esperar a veure com evoluciona.

Blue Mountain State
Per definir-la ràpid: un American Pie a lo bestia. Tracta d'un equip de football universitari i la 'vidorra' què és monten els integrants de l'equip. Valida per passar una estona sense pensar gaire i riure una estona.

Spartacus
Dos paraules: sang i sexe. Es una serie espectacular visualment. No s'ha de pensar res, recomanada per aquells que els hi agradi veure una serie sense haver de pensar i només volen entretindre's una estona.

The Walking Dead
Serie de zombis que té uns primers episodis espectaculars i on després només va cap abaix, com no millori amb les següents entregues desapareixera de la llista.

Game of Thrones
Gran serie treta d'uns grans llibres, la serie es entretinguda però els llibres són geniels. Una saga a seguir 'Canciones de hielo y fuego'.

Al final ha sortit una llista maca. Si teniu alguna recomanació sabeu com contactar amb mi.

No hay comentarios:

Publicar un comentario