viernes, 23 de diciembre de 2011

La crònica: ROSENGARD BK 1 - 4 NYECKS F.C.

Bon ditardanit!

Avui us voldria fer la crònica del partit jugat el dimarts pels Nyecks, equip de Futbol 7 on soc membre fundador, ex-delegat i pitxitxi.

L'equip afrontava el partit amb la meitat de l'equip de baixa, entre enfermetats, operacions, sopars varis i retorn a casa per nadal. Per això la directiva va fer les gestions necessàries per a portar tres grans reforços que van portar coses noves a l'equip i ens van ajudar durant el partit.

El partit va començar amb el rival pressionant molt amunt i la defensa trencant la línia de pressió i creant superioritat al mig del camp. La tàctica 2-3-1 ens va ajudar molt a tenir diferents alternatives a l'hora de treure la pilota. En una d'aquestes jugades li va arribar una pilota al Mini a l'extrem dret de l'àrea rival, va aixecar el cap i va veure sol al Marc al segon pal i va enviar una centrada precisa que en Marc va rematar de manera perfecte per fer pujar el 1-0 al marcador. El partit va continuar igual, però un parell d'errors al començar la jugada va provocar diverses ocasions pel rival que entre el Nestor i la defensa es van poder resoldre mantenint la porteria a 0. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A l'inici de la segona part semblava que el rival apretava una mica més fort, però en una genial contra dirigida per un incommensurable Geri va acabar amb una rematada precisa d'en Mini que va acabar al fons de la xarxa. Moments després en una arrencada defensiva meva, va acabar amb un xut llunyà que es va colar dintre la porteria, tot això gracies a una combinació una mica avançat el mig-camp amb el Mini. Diria que el xut anava molt col·locat i amb un efecte enverinat, però realment se la va menjar el porter amb patates. Resultat 3-0 i el partit molt controlat. Encara que el partit estava molt encarrilat l'equip va voler seguir atacant i buscant més gols, un doble pal del Tonet va acabar amb el rebuig als peus del Geri que va acabar marcant el 4-0. El partit va seguir igual creant perill a dalt, però en una contra en que l'arbitres va fe runa clara obstrucció a l'últim defensa va acabar amb un golas que va fer pujar el 4-1 definitiu.

En la classificació com podeu veure queden 3 partidets i l'equip encara té l'opció de lluitar per pujar un parell de posicions i entrar a la lliga dels 'bons'. La cosa esta així:

Ara només queda donar les gràcies als fitxatges temporals i felicitar a l'equip per aquesta victòria.

I per acabar desitjar-vos un BON NADAL!

PD: Una dada, estic en solitari com a pitxitxi de l'equip amb 5 gols :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario