miércoles, 18 de enero de 2012

El semàfor del clàssic de copa(Part 1)

Verd

Abidal-Puyol

Com es diu "Viejos roqueros nunca mueren". A part de fer un partit impecable en defensa i a sobre han marcat dos gols com dos sols. S'ha dit d'en Puyi que estava gran, però en partits com aquest es quan treu tot el que té dintre i es converteix en un monstre insuperable per l'equip merengue. I Abidal segueix sent una bestia, ni la malaltia ni l'edat poden amb ell, un defensa de 10.


Groc

Mou-CR7

Crec que Mou ha plantejat el partit com el tenia que fer, el problema es que davant aquest barça no hi ha prou amb un bon plantejament. Ha tancat l'equip darrere i ha intentat aprofitar alguna contra com ha ocorregut amb el 1-0. La part negativa que ha tingut han sigut les baixes en la part defensiva i posar a Pepe al migcamp, que aporta molta lluita al mig però perds al teu millor central.
De CR7 dir que ha sabut aprofitar l'únic xut a porteria amb la col·laboració de Pinto. Desprès ha jugat mermat físicament i el joc no ha sigut amb les característiques que li van bé.


Pinto

Ha tingut poca feina i no l'ha sabut resoldre, en el gol podria haver fet més però ja no ha tingut més feina. Ha sabut jugar amb els peus sense crear gaires problemes i amb aquest resultat encadena 3 victòries consecutives al Bernabeu.


Vermell

Pepe & Cia

El més lamentable del partit ha sigut l'actitud d'alguns jugadors del Madrid al final del partit, no pot ser que un gran del futbol es dediqui a fer aquest joc tan 'barriobajero'. Estan tacant l'esperit de l'esport i es mereix que algú hi faci alguna cosa


1 comentario: