domingo, 8 de enero de 2012

El semàfor del derbi

Aquí en calentet i recent sortit del forn.

Verd

Espanyol

Ha fet un partit de 10, ha fet jugar al Barça molt incomode i ha sabut mantenir el partit viu fins a l'últim moment per poder acabar empatant al final. Si juguessin així més sovint serien equip de Champions.

Busquets

Ha fet un partit per emmarcar. El de Badia sent una muralla al mig del camp, ha robat mil pilotes i totes les pilotes que ha tocat en atac han estat amb molt de criteri. Per mi ha estat el millor del partit.

Groc

L'arbitre

No esperava gaire d'ell i ha demostrat que Alfredo Relaño té raó "las cosas estan volviendo a la realidad".
No ha tret gairebé targetes durant tot el partit, sinó que només quan l'Espanyol les ha demanat clarament, hi han hagut un parell de fores de joc molt sospitosos i les mans a l'última jugada han sigut prou clares.

Iniesta

Personalitzo en ell, però podria anar aquí qualsevol de la part atacant de l'equip. Ha tingut accions de molt merit, però no ha sigut prou vertical quan era necessari i

Vermell

Guardiola

Aprofito una ensopegada per fotre-li algun pal al bo d'en Pep. L'equip no ha sabut controlar el partit en la segona part i ell no ha trobat solucions a la banqueta. Personalment no entenc l'entrada de Keita, un jugador que no actualment no esta al nivell d'estar en aquest equip, i si vols posar un jugador per controlar més el migcamp tens a Thiago, que ha demostrat que esta molt millor que Keita actualment.

Messi

Ha estat desaparegut tot el partit, potser que realment estava tocat físicament amb la malaltia que va patir a principis de setmana. Partit per oblidar.

L'afició de l'Español

Ha animat l'equip sense descans tot el partit amb els típics càntics que es fan a tot arreu, però això dels insults racistes tindria que estar superat a l'any 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario