martes, 10 de enero de 2012

La crònica

Nyecks 1 - 3 Las tropas

Partit estrany el que s'ha vist avui al camp de l'àliga, s'ha començat amb un golàs d'en Guillem Font, li ha vingut la pilota d'una sacada de banda i tal com botava l'ha engaltat perfectament per avançar l'equip dels Nyecks. Però l'alegria ha durat poc, en les dues primeres internades del rival i amb dos desajustament defensius, han aconseguit donar la volta al marcador.
A partir d'aquí ha començat el show, l'arbitre ha començat per no xiular un absurd i clar penal a l'àrea rival on un defensa ha xutat la defensa d'en Jordi i ha xiulat falta de l'atacant, encara no ho entenc, et donen una puntada de peu i es falta teva. També el rival ha començat a perdre temps, ha sigut escandalós! semblaven qualsevol equip petit que juga al Camp Nou. Per jugar així a futbol millor quedar-se a casa. Però l'equip ha intentat trenar jugades però s'ha notat l'aturada nadalenca i l'equip estava poc mòbil. Tot i així s'han fet dos pals en dos bons xuts de falta de l'Àngel i d'un servidor. I així s'ha arribat a la mitja part.

A la segona part s'ha mantingut la mateixa línia, el rival perdent temps i els Nyecks creant alguna jugada de perill sense gaire èxit. I en una jugada desafortunada en un mal control de l'atacant la pilota ha caigut als peus d'un company seu i el seu xut s'ha colat dintre de la porteria posant el 1-3 definitiu. El Nyecks tot i que no ha pogut agafar el ritme en tot el partit ha seguit intentant crear perill amb algun xut que ha sortit fora i amb el pal que se m'ha tornat a creuar en un xut molt perillós.

En conclusió, un partit que l'equip ha fet mèrits per a guanyar, però que ha falta la sort necessària per aconseguir emportant-nos un resultat positiu. S'ha de continuar treballant.


No hay comentarios:

Publicar un comentario